Nadahnuti ljepotom koja je rezultat pravilne i zdrave njege

Osmijeh sasvim sigurno ne izlazi iz mode, a da biste blistali, pomoći će vam paste za zube koje imaju dvostruko djelovanje te pružaju blistav osmijeh i potpunu njegu. Signal White Now paste za zube posebno su razvijene za njegu i zaštitu, za bjelje, njegovane i blistave zube, a u konačnici i neodoljiv osmijeh.

Formula ovog inovativnog proizvoda sadrži tehnologiju koja pomaže ukloniti nesavršenosti u boji zuba, te aktivne minerale i cink što sve zajedno koriguje boju te pruža njegu i zaštitu nakon samo 1 pranja.

U svijetu ljepote, zarazni holivudski osmijeh je must have, a u današnje vrijeme teško je izbjeći sve faktore koji utječu na boju zubi. U potrazi za učinkovitim rješenjima, kad je u pitanju njega zubi, estetski dojam jednako je bitan kao i njega. Zato je važno da pasta za zube nudi oboje, a Signal White Now paste za zube sadrže fluor i neabrazivne sastojke za trenutačno izbjeljivanje te su primjerene za svakodnevnu upotrebu.

Zubi postaju bijelji zahvaljujući čemu se osjećamo ljepše i imamo više samopouzdanja. Nadahnuti ljepotom koja je rezultat pravilne i zdrave njege, stručnjaci su razvili Signal White Now pastu za zube koja je odgovor na savremeni, brzi način života. Ona u jednom četkanju zubima pruža potrebnu njegu i blistavost.

Signal pasta za zube je odobrena od strane Svjetske udruge dentalne medicine (FDI). Četkanje zubi dva puta dnevno pridonosi održavanju oralne higijene

Leave a Reply

Close Menu