Ovo sam ja, a ovo su RADIANT dermalni fileri!

Kada pričamo o korekciji usana, kao najčešćem tretmanu dermalnim filerima, pacijent može dobiti sve što zamisli.

 

Za naš časopis govori Sandra Špirić, osnivač i direktor kompanije San Tech Medik d.o.o., Banja Luka:
Na ideju da se bavim ovim poslom sam došla spletom različitih okolnosti. Dolazim iz porodice inženjera, koji su radni vijek proveli razvijajući medicinske uređaje koji se primjenjuju u estetskoj medicini.
Kao žena, veoma mi je stalo da moja koža bude njegovana i lijepa. Stoga se Anti-Aging medicina nametnula kao logična ideja, te je tako nastao San Tech Medik d.o.o.

Odlučila sam se za jedan netipičan pristup poslovnom tržištu. U svakodnevnom poslovanju, trudim se implementirati ono što sam naučila tokom svog školovanja, kao i poslovne karijere u inostranstvu, u Kanadi. Iako su naši klijenti zapravo ljakari, odnosno klinike i stomatološke ordinacije koje u svojoj ponudi imaju estetske tretmane lica, dosta vremena i truda ulažemo u edukaciju krajnjih korisnika ovih preparata, odnosno usluga iz ovog polja medicine. To je svakako uglavnom ženska populacija, iako se i muškarci sve češće opredjeljuju na tretmane.

Ono što je naš fokus i ono što želimo da podstaknemo kod krajnjih korisnika, jeste svijest o održavanju vitalnosti, svježine i hidriranosti kože, čime se umanjuju znakovi starenja i taj prirodni proces se usporava.
Današnji način života ne ostavlja vremena da se posvetimo sebi u mjeri kojoj naše tijelo i naša koža zahtjevaju. Anti-Ageing medicina se konstantno razvija i pruža nam mnoštvo preparata koju su namjenjeni njezi kože, gdje je cilj nadomjestiti upravo ono što je koži esencijalno najpotrebnije!
Hijaluronska kiselina, sredstvo od koje su napravljeni hijaluronski fileri, revolucija je u ovom svijetu i zaista pruža mnoge mogućnosti.

Za RADIANT dermalne filere, odnosno za Dr. Korman Laboratoriju, izraelskog prozivođača ovih preparata, odlučila sam se nakon dugog i temeljnog istraživanja kako našeg, tako i svjetskog tržišta. Želja mi je bila da na naše prostore donesem nešto što je kvalitetno, pouzdano, klinički ispitano i efikasno. Nakon skoro četiri godine poslovanja, vidim da sam uspjela u tome.

Radiant filerima, kao i ostalim preparatima iz ove palete, kao što su Biorevitalizacija i Mezoterapija, može se postići vitalnost i svježina izgleda kože lica, vrata i regije dekoltea – upravo onoga što svaka žena želi!
Kada pričamo o korekciji usana, kao najčešćem tretmanu dermalnim filerima, pacijent može dobiti sve što zamisli. Ipak, posebno me raduje da gotovo svi ljekari sa kojima sarađujemo, a kojih je preko 50 u Bosni i Hercegovini, imaju želju da sačuvaju što prirodniji izgled prilikom svih tretmana. Ovo je upravo rezultat konstantnog ulaganja u edukaciju klijenata koje, između ostalog, vršimo putem naših profila na društvenim mrežama.
Radiant fileri se koriste u najvećim privatnim bolnicama i klinikama u Bosni i Hercegovini, a saradnja sa najiskusnijim profesorima, doktorima medicine i doktorima stomatologije u našoj državi me posebno raduje, jer mi je to dokaz da se radi o zaista kvalitetnim preparatima!

Od nedavno u ponudi imamo Radiant FORTE, takozvani Skin Booster, koji je dao savršene rezultate kada je riječ o rehidraciji kože. On se može primjenjivati već u srednjim tridesetim godinama, u slučajevima kada koži nedostaje glatkoća i sjaj. S obzirom da se radi o hijaluronskom fileru, odnosno o hijaluronskoj kiselini rjeđe konzistencije, sredstvo se aplikuje u površinski sloj kože. Ponosna sam da od srca mogu preporučiti ovaj tretman svojim najbližima, a svakako i cijeloj ženskoj populaciji.
Osim izvanrednih i provjerenih preparata, svoje ljekare i njihove radove ponosno reklamiramo na našim profilima na društvenim mrežama. Naša kompanija ima cijeli marketing tim koji radi na prezentaciji ljekara, kako bismo lično predstavili svakog ljekara sa kojim sarađujemo. Svjesni smo da pacijenti moraju da vide i sami ocijene radove ljekara, a mi im rado pomažemo samom prezentacijom radova.

Sve ljekare koji su zainteresovani da saznaju više o Radiant paleti preparata, pozivam da nas kontaktiraju putem kontakt forme na našem web sajtu www.sanmedik.com, putem mejla info@sanmedik.com ili naših profila na društvenim mrežama – facebook stranice „SanMedik doo“ i instagram profila „santechmedik“.

Pružite koži Vaših pacijenata ono što zaslužuje, pružite joj samo najbolje – Radiant!

 

Leave a Reply

Close Menu