Stomatološkog centra “Dr Antonić”: Najveća vrijednost ordinacije su najbolji ljekari

Stomatološkog centra “Dr. Antonić”: Na samo jednom mjestu, u samom centru Banja Luke, možete da se obratite vrhunskim stručnjacima i uživate u ambijentu opremljenom po svjetskim standardima.

U vrlo prijatnom ambijentu uz ljubazno i profesionalno ophođenje prema pacijentu stručnjaci iz Stomatološkog centra “Dr Antonić” učinit će sve da svaka posjeta centru bude na obostrano zadovoljstvo, što podrazumijeva da će svaka intervencija biti bezbolna, stručna i kvalitetna uz upotrebu najkvalitetnijih materijala i pristupačne cijene.

Najveća vrijednost ordinacije su najbolji ljekari iz različitih područja dentalne medicine. Zaposlenike klinike čine visokoobrazovani specijalisti na svim poljima stomatologije, koji su ovdje da se brinu o Vašem oralnom zdravlju.

U Stomatološkom centru “Dr. Antonić” sve je podređeno našim pacijentima, a posebno onim najmlađim. Posjedujemo odvojenu ambulantu samo za djecu, gdje mališani od prvih mliječnih zubića mogu da uživaju u ambijentu i potpuno zaborave na strah.

Naš tim stručnjaka su specijalisti iz različitih oblasti stomatologije sa dugogodišnjim iskustvom u kliničkoj praksi. Kako bismo pružili maksimalnu udobnost pacijentima, te obezbijedili najviši nivo usluga, neprestano ulažemo u novu opremu i materijale ali i pratimo najnovija dostignuća i tehnologije.

U Stomatološkom centru „Dr. Antonić“ ordiniraju: dr Bojana Antonić, specijalista oralne hirurgije i implantologije; dr Igor Rvović, specijalista ortopedije vilica – ortodont; dr Vanja Đukić,dr Slađana Cvišić, specijalista dječje i preventivne stomatologije; dr Sanja Ristić Živanić, specijalizant stomatološke protetike; Jovana Trivundža, asistent, Dragana Iliktarević Tešić, asistent.

Ako trebate pregled ili neku intervenciju svoje termin možete zakazati na putem telefona: 387 51 498 777 ili posjetiti na adresi Jevrejska 103A 78000 Banja Luka

Leave a Reply

Close Menu