Ključ za uspješnu stomatološku ordinaciju u digitalnom dobu!

Prednosti dentify dentalnog softvera

  • Povećana efikasnost: Automatizacija rutinskih zadataka kao što su zakazivanje termina, evidencija pacijenata i fakturiranje omogućava vam i vašem timu da se usredotočite na pružanje vrhunske stomatološke usluge.
  • Pojačano zadovoljstvo pacijenata: Online zakazivanje, digitalni kartoni i automatski podsjetnici za termine čine iskustvo pacijenata u vašoj ordinaciji jednostavnijim i prijatnijim.
  • Poboljšana organizacija: Centralizacija svih podataka o pacijentima, finansijama i terminima na jednom mjestu omogućava vam lakši pregled i bolju organizaciju rada ordinacije.
  • Smanjeni troškovi: Praćenje troškova i efikasno fakturiranje pomažu vam da optimizujete finansijski tok vaše ordinacije.
  • Povećana sigurnost: Digitalni kartoni i sigurnost podataka obezbjeđuju zaštitu privatnosti pacijenata i osiguravaju sigurnost vaših podataka.

Optimizacija radnog vremena

Zakazivač termina omogućava dentalnoj ordinaciji da optimalno rasporedi termine, izbjegavajući preklapanja i praznine u rasporedu. Ovaj sistem omogućava ravnomjerno raspoređivanje radnog opterećenja među stomatolozima i osobljem, čime se povećava ukupna efikasnost ordinacije.

Online rezervacija termina

Uvođenje online zakazivanja termina predstavlja značajan korak naprijed u modernizaciji dentalnih ordinacija. Ova usluga omogućava pacijentima da putem web sajta vaše ordinacije brzo i jednostavno zakazuju termine, koji se automatski sinhronizuju s Dentify kalendarom .

Komentariši